РОЗРАХУНОК ЕЛЕКТРОФІЗИЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ІОНОСЕЛЕКТИВНИХ ПОЛЬОВИХ ТРАНЗИСТОРІВ: ТЕОРЕТИЧНІ ТА ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ - Лозовий, С. В.; Кукла, О. Л.; Павлюченко, О. С.; Голтвянський, Ю. В.; Прищепа, М. М. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2013)
Розрахунок електрофізичних параметрів іоноселективних польових транзисторів: теоретичні та практичні аспекти. Лозовий С.В., Кукла О.Л., Павлюченко О.С., Голтвянський Ю.В., Прищепа М.М. Наведено аналітичний розрахунок порогової напруги p-канальних кремнієвих ІСПТ в системі електроліт – діелектрик – напівпровідник, виходячи із заданих технологічних умов їх виготовлення, та проведено порівняння отриманих даних з результатами експериментальних вимірювань за вольт-амперними характеристиками виготовлених зразків. Показано узгодженість теоретичного розрахунку з результатами експериментального дослідження характеристик біля 100 зразків ІСПТ, що були виготовлені з дотриманням необхідних технологічних умов