МЕТОДИКА ТЕСТУВАННЯ ТА ОПТИМІЗАЦІЇ АМПЕРОМЕТРИЧНИХ ПЕРЕТВОРЮВАЧІВ - Пєшкова, В. М.; Кучеренко, І. С.; Солдаткін, О. О.; Дзядевич, С. В. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2013)
В ході роботи запропоновано методику тестування та оптимізації амперометричних перетворювачів, яка повинна суттєво полегшити попередню перевірку перетворювачів при розробці амперометричних біосенсорів та дозволити більш ефективно використовувати їх для створення біосенсорів. Ця методика включає в собі послідовність обов’язкових операцій, що повинен виконувати дослідник при розробці будь-якого безмедіаторного амперометричного ферментного біосенсора, в основі роботи якого лежить реєстрація окислення перекису водню. Ця послідовність включає в себе етапи дослідження основних робочих характеристик, оптимізації цих характеристик з метою подальшого ефективного використання перетворювача в складі біосенсора.