ДЕТЕКТУВАННЯ СТРУКТУРИ ПОЛЯ ЗАБРУДНЕННЯ АТМОСФЕРИ ПРОМИСЛОВОГО МІСТА НА ОСНОВІ МЕТОДУ РОЗПІЗНАВАННЯ ОБРАЗІВ: НЕЙРОМЕРЕЖЕВЕ МОДЕЛЮВАННЯ - Glushkov, A. V.; Bunyakova, Yu. Ya.; Prepelitsa, G. P.; Solonko, T. V. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2017)
Запропоновано новий підхід до детектування просторово-часової структури полів забруднення повітря в атмосфері промислового міста, який базується на методі розпізнавання образів та нейромережевому моделюванні. Схему протестовано на даних по аерозольному пилу в атмосфері м. Одесси