ПРО МЕТОД ВИЗНАЧЕННЯ ЗАКОНОМІРНОСТІ РОЗПОДІЛУ СТРУМІВ У ПРОВІДНОМУ НЕМАГНІТНОМУ ЛИСТІ ПРИ ЙОГО РУСІ В ЗАЗОРІ ВИХОРОСТРУМОВОГО СЕНСОРУ - Nersisyan, V. B. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2017)
Запропоновано метод на основі сіткового методу визначення струмів у провідному немагнітному листі при його русі в зазорі вихорострумового сенсору. Визначено контури замикання та закономірності розподілу густини струмів по перетині листа як для трансформаторної, так і для швидкісної складової.