ЛАЗЕРНО-ФОТОІОНІЗАЦІЙНА СЕНСОРНА ТЕХНОЛОГІЯ І НОВА МОЖЛИВА ПРИНЦИПІАЛЬНА СХЕМА γ -ЛАЗЕРА НА ЯДЕРНИХ ІЗОМЕРАХ, ЩО ШВИДКО РОЗПАДАЮТЬСЯ, ІЗ СОРТИРОВКОЮ ЗБУДЖЕНИХ АТОМІВ МЕТОДОМ АВТО- ІОНІЗАЦІЇ ТА ЕЛЕКТРИЧНИМ ПОЛЕМ - Ambrosov, S. V. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2017)
Розроблені нові схеми лазерно-фотоіонізаційної сенсорної технології та нова можлива принципіальна схема γ -лазера на ядерних ізомерах, що швидко розпадаються, із сортировкою збуджених атомів методом автоіонізації або іонізації електричним полем.