ДЕТЕКТУВАННЯ НОВИХ ЛАЗЕРНИХ ЕЛЕКТРОН-ЯДЕРНИХ ЕФЕКТІВ У ДВОАТОМНИХ МОЛЕКУЛАХ: H79B - Malinovskaya, S. V. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2017)
Нова теоретична схема розвинута та використана у задачі детектування нових лазерних електрон-ядерних ефектів у двоатомних молекулах, які можуть бути використані при побудові нових типів сенсорів для задач ядерних технологій.. Виконано розрахунок імовірностей коливно-обертально-ядерных переходів для спектру випромінювання і поглинення ядра 79Br (Eγ (0) = 217keV) у молекулі H79Br.