АВТОМАТИЧНЕ РЕГУЛЮВАННЯ КОНЦЕНТРАЦІЇ КИСНЮ В ПОВІТРЯНІЙ СУМІШІ ЗА ДОПОМОГОЮ СЕНСОРА ТА НАПІВПАЛИВНОГО ЕЛЕМЕНТУ - Korolenko, S. D.; Makordey, F. V.; Konovalenko, L. D.; Korolenko, L. I. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2017)
В роботі описана автоматична установка, яка підтримуе в замкнутому об‘ємі задану концентрацію кисню в повітряній суміші. Приведені електрохімічні характеристики сенсора метал-оксид, а також конструкція і характеристики напівпаливного елементу, за допомогою якого здійснюється поглинання кисню. Наведена схема сховища для плодоовочевої продукції, а також блока автоматики даної системи.