ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ШИРОКОЗОННИХ II-VI СПОЛУК В КОРОТКОХВИЛЬОВІЙ СЕНСОРИЦІ - Makhny, V. P.; Arhilyuk, L. I.; Gryvul, V. I.; Melnyk, V. V.; Slyotov, M. M.; Sobistchanskiy, B. M.; Tkachenko, I. V. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2017)
Обговорюються оптоелектронні властивості і можливості практичного використання в сенсорах дифузійних шарів, які були отримані рівноважним відпалом монокристалічних підкладинок халькогенідів кадмію і цинку в парах елементів I-VI груп таблиці Менделєєва.