ЗАСТОСУВАННЯ МІКРОСИСТЕМНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ «GEOMATH» ДО МОДЕЛЮВАННЯ БАЛАНСУ КУТОВОГО МОМЕНТУ ЗЕМЛІ, ПАРАМЕТРІВ АТМОСФЕРНИХ ПРОЦЕСІВ ТА РАДІОХВИЛЬОВОДІВ: III. НЕСТАЦІОНАРНА ТЕОРІЯ - Глушков, О. В.; Хецелiус О. Ю.; Бунякова, Ю. Я.; Амбросов, С. В.; Мансарлійський, В. Ф. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2013)
Викладені елементи нестаціонарної теорії глобальних механізмів в атмосферних низькочастотних процесах, балансу кутового моменту Землі та ефектів телеконекції, а також атмосферних радіохвильоводів, які вивчаються на основі нової мікросистемної технології «GeoMath».