ДЕТЕКТУВАННЯ ОЖЕ СПЕКТРІВ ТВЕРДИХ ТІЛ: НОВИЙ КВАНТОВИЙ ПІДХІД - Ambrosov, S. V.; Glushkov, A. V.; Nikola, L. V. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2017)
Розвинуто новий підхід до детектування Оже-спектрів твердих тіл та розрахунку характеристик Оже розпаду в межах S-матричного формалізму Гелл-Мана та Лоу. З урахуванням кореляційних ефектів розраховані енергії Оже переходів у Na,Si,Ge,Ag.