ДЕТЕКТУВАННЯ НЕЛІНІЙНИХ ХАОТИЧНИХ ЕЛЕМЕНТІВ У ДИНАМИЦІ ОСЦИЛЯЦІЙ В СИСТЕМІ ЗВ’ЯЗАНИХ АВТОГЕНЕРАТОРІВ: МУЛЬТІФРАКТАЛЬНИЙ АНАЛІЗ - Bunyakova, Yu. Ya.; Glushkov, A. V.; Fedchuk, A. P.; Serbov, N. G.; Svinarenko, A. A.; Tsenenko, I. A. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2007)
Мультіфрактальний підхід використано для аналізу та детектування хаотичних елементів у динамиці осциляцій в системі зв’язаних автогенераторів. Відповідний спектр фрактальних розмірностей лежить у інтервалі [1,3-1,9].