ЗАЛЕЖНІСТЬ ЕЛЕКТРОФІЗИЧНИХ ПАРАМЕТРІВ НАНОДИСПЕРСНИХ КОМПОЗИТІВ «СКЛО - RuO2» ВІД РОЗМІРІВ АГЛОМЕРАТІВ ЧАСТОК СТРУМОПРОВІДНОЇ ФАЗИ - Курмашев, Ш. Д.; Лепіх, Я. І.; Лавренова Т. I.; Бугайова Т. M. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2012)
Досліджено впливи розмірів агломератів струмопровідної фази (RuO2) на електрофізичні характеристики гетерофазної системи «скло - RuO2». Зменшення середніх розмірів агломератів RuO2 (при фіксованих розмірах часток скла) призводить до збільшення питомого поверхневого опору гетерофазной системи.