АНАЛІЗ ЕФЕКТИВНОСТІ ОПТИЧНИХ ЦИФРОВИХ ІМПУЛЬСНИХ ФАЗОМЕТРІВ - Lenkov, S. V.; Lepikh, Ya. I.; Vydolob, V. V.; Peregudov, D. A. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2007)
Проведено порівняльний аналіз оптичних фазометрів з ортогональною фільтрацією та дискретною обробкою сигналів. Наведені переваги та недоліки таких фазометрів при їх застосуванні для виміру оптичних параметрів напівпровідників.