ПРО ДЕТЕКТУВАННЯ ПАРАМЕТРІВ ПОНАДТОНКОІ СТРУКТУРИ, ЕЛЕКТРОСЛАБКОЇ ВЗАЄМОДІЇ ТА ЕФЕКТУ НЕЗБЕРЕЖЕННЯ ПАРНОСТІ У ВАЖКИХ АТОМАХ ТА ЯДРАХ: ЯДЕРНИЙ КЕД ПІДХІД - Khetselius, O. Yu.; Dubrovskaya, Yu. V.; Lopatkin, Yu. M.; Svinarenko, A. A. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2017)
Розглянутий новий теоретичний підхід до визначення параметрів понад тонкої структури, електрослабкої взаємодії, сталої скаляр псевдоскалярної взаємодії та ефекту незбереження парності у важких атомних та ядерних системах, який базується на ядерноКЕД теорії збурень та релятивістській моделі середнього поля. Наведені результати розрахунку шуканих параметрів у різноманітних важких атомах та ядрах.