КООРДИНАТНО-ЧУТЛИВІ ДАТЧИКИ НА ОСНОВІ ПОПЕРЕЧНОЇ ТА ПОЗДОВЖНЬОЇ ТЕРМОЕРС - Ascheulov, A. A.; Velichuk, D. D.; Romaniuk, I. S. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2008)
Показана перспективність використання анізотропних оптикотермоелементів в якості безмодуляційних неселективних координатно-чутливих лінійок, приймачів і матриць, призначених для визначення координат променевих потоків в широких спектральному і динамічному діапазонах.