ВИМІРЮВАЧ ДЛЯ БЕЗКОНТАКТНОГО КОНТРОЛЮ ЕЛЕКТРОПРОВІДНОСТІ ТЕРМОЕЛЕКТРИЧНИХ МАТЕРІАЛІВ - Ascheulov, A. A.; Buchkovsky, I. A.; Romaniuk, I. S.; Velichuk, D. D. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2008)
Стисло викладені принцип дії і особливості структурної схеми безконтактного вимірювача електропровідності термоелектричних матеріалів. Приведені основні технічні характеристики і результати експлуатації одного з варіантів його конструкції.