ДОСЛІДЖЕННЯ ОПТИЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ХАЛЬКОГЕНІДНИХ СКЛОВИДНИХ НАПІВПРОВІДНИКОВИХ МАТЕРІАЛІВ - Vlasenko, O. I.; Gubanova, A. O.; Kryskov, Ts. A.; Lysy, I. V.; Papusha, V. P.; Sopinskyy, V. M.; Stronsky, A. V. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2008)
Наведені результати дослідження оптичних властивостей (ширина забороненої зони, показник заломлення та спектри пропускання у видимій та інфрачервоній ділянках) халькогенідних скловидних напівпровідників As2 S3, синтезованих різними методами.