ФІЗИКА ГРАФЕНУ: СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ - Strikha, M. V. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2010)
Дано стислий огляд результатів, отриманих під час вивчення графену — моноатомного шару вуглецю з гексагональною двовимірною граткою, наділеного низкою унікальних фізичних властивостей. Особливу увагу звернено на перспективи застосування графену в електроніці, зокрема в сенсорах.