НАНОРОЗМІРНІСТЬ МАТЕРІАЛІВ У СУЧАСНИХ МІКРОСИСТЕМНИХ ТЕХНОЛОГІЯХ - Morozovska, A. N.; Svechnikov, G. S. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2010)
Мета огляду — продемонструвати провідну роль нанорозмірності для використання фізичних характеристик найбільш перспективних для застосувань в сучасній субмікро- та наноелектрониці, енергонезалежній пам′яті та екологічній енергетиці нанотрубок, нанодротів та наноплівок.