ПОРТАТИВНИЙ ФЛУОРІМЕТР ФЛОРАТЕСТ ТА ОСОБЛИВОСТІ ЙОГО ЗАСТОСУВАННЯ - Romanov, V. A.; Galelyuka, I. B.; Sarakhan, E. V. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2010)
Розглянуто принцип побудови портативного флуоріметру Флоратест і особливості його застосування для оцінки впливу посухи, режимів штучного поливу, внесення добрив на сільськогосподарські культури.