ОСОБЛИВОСТІ СЕНСОРНОГО ВИЗНАЧЕННЯ КОНЦЕНТРАЦІЇ ОКСИДУ ВУГЛЕЦЮ В АТМОСФЕРІ ЗАМКНУТИХ НАСЕЛЕНИХ ПРИМІЩЕНЬ - Kats, B. M.; Dlubovskiy, R. M.; Iorgov, A. I. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2008)
Показано переваги використання мембранних фільтрів для видалення домішок, що заважають при визначенні концентрації оксиду вуглецю в атмосфері замкнутих населених приміщень за допомогою електрохімічного сенсора. Розроблено конструкцію багатошарового мембранного фільтра, придатного для видалення домішок, що заважають, техногенного (хлористий водень, диоксид сірки, хлор) і антропогенного (аміак, сірководень, ацетон, метанол) характеру, і запропонована методика стендових випробувань такого фільтра.