РОЗРОБКА АВТОНОМНОЇ БАГАТОКАНАЛЬНОЇ ІМУНОСЕНСОРНОЇ КАМЕРИ ДЛЯ ПЛАЗМОН-ПОЛЯРИТОННИХ СПЕКТРОМЕТРІВ СЕРІЇ «ПЛАЗМОН» - Назаренко, В.; Сторожилова, Н.; Макогоненко, Є.; Березницький, Г.; Колеснікова, І.; Луговской, Е.; Самойлов, А.; Ушенін, Ю. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2012)
Розроблено, виготовлено і протестовано діючий макет автономної багатокоміркової імуносенсорної камери, призначеної для роботи з приладами серії «Плазмон», яка придатна для багаторазового використання та тривалого зберігання імуносенсорного чіпа.