ВПЛИВ ІОНІВ LI НА ФОТОЧУТЛИВІ ПАРАМАГНІТНІ ЦЕНТРИ В МОНОКРИСТАЛАХ ZnS - Skuratovskaya, E. V.; Bulaniy, M. F.; Kovalenko, A. V.; Omelchenko, S. A. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2009)
В роботі досліджено вплив домішки літію на поведінку локальних фоточутливих парамагнітних центрів Fe3+, Cr+, А-центрів та спектри фотолюмінесценції у кристаллах ZnS в діапазоні довжин хвиль 350 – 750 нм при Т = 300 К та Т = 77 К