БАГАТОКАНАЛЬНИЙ ВИМІРЮВАЛЬНИЙ КОМПЛЕКС ДЛЯ ЕЛЕКТРОХІМІЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ - Vasylenko, A. D.; Shkotova, L. V.; Melnik, V. G.; Semenytcheva, L. N.; Dzyadevych, S. V. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2009)
Розглянуто принципи побудови чотирьох канальної вимірювально-інформаційної системи для роботи з багатоелектродними електрохімічними комірками, зокрема, з амперометричними мультибіосенсорами. Описано основні апаратні та програмні засоби вимірювального комплексу, наведено результати його експериментальної перевірки.