ОСОБОВІ АРХІВНІ ФОНДИ В НАУКОВІЙ БІБЛІОТЕЦІ ОДЕСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ І. І. МЕЧНИКОВА - Florko, T. A.; Loboda, A. V.; Svinarenko, A. A. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2009)
Виконано розрахунок енергій, імовірностей та сил осциляторів заборонених атомних переходів у спектрах декотрих важких атомів та багатозарядних іонів на основі нової релятивістської схеми в межах калібровочно-інваріантної КЕД теорії збурень.