ДЕТЕКТУВАННЯ ЕФЕКТІВ СИЛЬНОЇ ВЗАЄМОДІЇ У СПЕКТРОСКОПІЇ АДРОННИХ АТОМІВ - Sukharev, D. E.; Khetselius, O. Yu.; Dubrovskaya, Yu. V. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2009)
Виконано теоретичну оцінку зсувів і ширин рівнів, які обумовлені ефектами сильної взаємодії, в межах рентгенівської спектроскопії каонних атомів. Детектування ефектів сильної взаємодії і теоретична оцінка спектрів каонних атомів є одним з нових підходів до визначення ядерної структури і параметрів сильної каон- ядерної взаємодії.