ОПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ТОНКИХ ПЛІВОК CdXZn1-XO, ВИРОЩЕНИХ ВИСОКОЧАСТОТНИМ МАГНЕТРОННИМ РОЗПИЛЮВАННЯМ - Хомяк, В. В.; Сльотов, М. М.; Сльотов, О. М. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2011)
Наводяться результати досліджень оптичного пропускання і відбивання тонких плівок CdXZn1-XO. Використано метод λ-модуляції з метою виявлення особливостей енергетично ї структури CdXZn1-XO в центрі зони Бріллюена.