КІНЦЕВО-ЕЛЕМЕНТНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ТЕНЗОРЕЗИСТИВНОГО МОДУЛЯ ТИСКУ - Gridchin, Victor A.; Chebanov, Michail A. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2010)
Використовуючи техніку кінцево-елементного моделювання, досліджено вплив сингулярних точок на розподіл напруг у п’єзорезистивному модулі. Показано сильний вплив сінгулярностей на розподіл напруг на інтерфейсі кремній-скло.