НАНОСТРУКТУРИ GaSe<FeCl3> З МАГНІТОВПОРЯДКОВАНИМИ «ГОСТЬОВИМИ» КОНФІГУРАЦІЯМИ В ТЕМПЕРАТУРНОМУ ТА ЕЛЕКТРОМАГНІТНОМУ ПОЛЯХ - Pokladok, N. T.; Grygorchak, I. I.; Grygorchak, O. I.; Ivashchyshyn, F. O.; Stakhira, P. Yo. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2010)
Синтезовані структури в магнітному полі, для яких характерна кулонівська блокада електричного струму при кімнатній температурі. Досліджено залежність їх поляризаційних характеристик від температури, а також поведінку структур у зовнішньому електромагнітному полі. Сформовані структури GaSe<FeCl3> представляють інтерес з практичної точки зору, оскільки їх параметрами можна керувати магнітним полем.