МЕТРОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ВИСОКОЧУТЛИВОЇ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ КАЛОРИМЕТРИЧНОЇ СИСТЕМИ - Мельник, В. Г.; Рубанчук, М. П.; Романов, В. А.; Лепих, Я. И. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2011)
Розглянуті особливості побудови термобіосенсорної системи для вимірювання малих теплових ефектів хімічних реакцій. Наведені її склад, структурна схема, діаграми відгуків на досліджувані теплові ефекти, характеристики перетворення.