ДЕТЕКТУВАННЯ НОВИХ ЕФЕКТІВ ВЗАЄМОДІЇ g-КВАНТІВ, МЮОНІВ І ЯДЕР: РОЗРЯДКА МЕТАСТАБІЛЬНИХ ЯДЕР В ПРОЦЕСІ ЗАХОПЛЕННЯ МЮОНА - Malinovskaya, S. V. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2017)
Послідовна теоретична схема розвинута та використана у задачі детектування нових ефектів взаємодії g-квантів, мюонів і ядер, які можуть бути використані при побудові нових типів сенсорів для задач ядерних технологій. Виконані оцінки імовірностей розрядки метастабільного ядра з випромінюванням g-кванта та подальшою мюонною і електронною конверсією.