ДЕТЕКТУВАННЯ СТРУКТУРИ ПОЛЯ ЗАБРУДНЕННЯ ПОВІТРЯ У АТМОСФЕРІ ПРОМИСЛОВОГО МІСТА: МІКРОС ТЕХНОЛОГІЯ “GEOMATH” - Glushkov, A. V.; Khokhlov, V. N.; Bunyakova, Yu. Ya.; Prepelitsa, G. P.; Tsenenko, I. A. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2017)
Розроблено мікрос технологію обробки данних і детектування структури поля забруднення повітря в атмосфері промислового міста, яка базується на використанні данних емпірічних спостережень i ПК комплексу програм мультіфрактального та вейвлет аналізу “GeoMath”. Наведені надійні дані по аерозольному пилу в атмосфері м.Одеса та їх докладний аналіз.