МЕТОДИКА ТА ЗАСОБИ КОНТРОЛЮ ТЕХНІЧНОГО СТАНУ ЦИФРОВИХ ПРИЛАДІВ, ЯКІ МІСТЯТЬ ЕЛЕМЕНТИ ІЗ ЗВОРОТНІМИ ЗВ’ЯЗКАМИ - Lenkov, S. V.; Savkov, P. A.; Mokrickiy, V. A.; Gahovich, S. V.; Zahrabov, N. N. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2017)
Методика дозволяє автоматизувати процес контролю технічного стану цифрових приладів з використанням бази даних типових логічних елементів та функціональних вузлів. Це дає можливість суттєво скоротити час контролю цифрових приладів, побудованих за мікросистемними технологіями, які підозрюються в несправності, за рахунок побудови детермінованих тестових послідовностей та виявити відмови елементів, що охоплені зворотніми зв’язками.