ДЕТЕКТУЮЧА ЕФЕКТИВНІСТЬ Х І γ ВИПРОМІНЮВАННЯ МОНОКРИСТАЛІВ СdTe І CdZnTe З ОМІЧНИМИ КОНТАКТАМИ Й ДІОДОМ ШОТТКІ - Маслянчук, О. Л. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2011)
Проаналізовано ефективність збирання фотогенерованого заряду й чутливість детекторів на основі напівізолюючих монокристалів CdTe і Cd1-xZnxTe з омічними контактами та з діодом Шотткі. Проведено порівняння спектрального розподілу детектуючої ефективност і детекторів на основі Cd1-xZnxTe з різним вмістом цинку.