МЕТАЛІЗАЦІЯ ХАЛЬКОГЕНІДІВ ЛУЖНОЗЕМЕЛЬНИХ МЕТАЛІВ ПІД ТИСКОМ - Pozhivatenko, V. V. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2017)
Проведено оціночні розрахунки тисків металізації у халькогенідах лужноземельних металів, які базуються на наближенні локальної густини і використовують у якості підгонки конструювання поправок в потенціал через електронну густину, яка одержана у самоузгодженому розрахунку в рамках наближення локальної густини.