ДЕТЕКТУВАННЯ ОПТИМАЛЬНИХ ПАРАМЕТРІВ ПЛАЗМИ ДЛЯ РЕАЛІЗАЦІЇ ЛАЗЕРНОГО ЕФЕКТУ У РЕНТГЕНІВСЬКОМУ ДІАПАЗОНІ: РОЗРАХУНОК СИЛ ЕЛЕКТРОННИХ ЗІТКНЕНЬ ДЛЯ Ar-ПОДІБНОЇ ПЛАЗМИ - Glushkov, A. V.; Gurnitskaya, E. P.; Korchevsky, D. A.; Loboda, A. V. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2017)
Нова теоретична схема використана у задачі детектування параметрів лазерної плазми. Вперше отримані дані про перерізи електронного збудження за рахунок зіткнень для іонів Ba в аргоновій плазмі з використанням наближення дебаєвсьного екранювання.