ДЕТЕКТУВАННЯ КОРЕЛЯЦІЇ МІЖ АТМОСФЕРНИМИ ТЕЛЕКОННЕКЦІЙНИМИ ПАТТЕРНАМИ ТА ЛЬДОВИМИ УМОВАМИ: МІКРОС ТЕХНОЛОГІЯ “GEOMATH” - Glushkov, A. V.; Khokhlov, V. N.; Bunyakova, Y. Y.; Svinarenko, A. A.; Solonko, T. V. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2017)
Розроблено мікрос технологію обробки данних і детектування кореляції між атмосферними телеконнекційними паттернами та величиною морського льодового покриття, яка базується на використанні данних спостережень та ПК комплексу програм вейвлет аналізу “GeoMath”.