МОЛЕКУЛЯРНА МОДЕЛЬ І ХІМІЧНИЙ ЗВ’ЯЗОК СЕЛЕНУ - Ащеулов, А. А.; Маник, О. М.; Маник, Т. О.; Білинський-Слотило, В. Р. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2011)
Методами теорії пружності та динаміки кристалічної гратки визначені особливост і формування хімічного зв’язку селену, що розширюють можливості вирішення задач матеріалознавства.