СЕНСОР ВОДНЮ НА ОСНОВІ АКУСТОЕЛЕКТРОННОГО ЕЛЕМЕНТУ І ШАРУВАТИХ СТРУКТУР - Лепіх, Я. І. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2011)
Наводяться результати розробки і дослідження мікроелектронного сенсора водню, побудованого на основі акустоелектронного елемента на поверхневих акустичних хвилях і шаруватих структур з двох матеріалів, один з яких виконує функцію молекулярного сита.