МОЖЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ МОЛЕКУЛЯРНИХ ЕЛЕМЕНТІВ НА ОСНОВІ ДИФЕНІЛА І СПІРОПІРАНА У СЕНСОРИЦІ ТА НАНОЕЛЕКТРОНИЦІ - Дмитрієв, А. В.; Кондратенко, П. О.; Глушков, О. В.; Лопаткин, Ю. М. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2011)
Запропоновані та досліджені молекулярні структури на основі заміщених молекул дифеніла і спіропірана як можливі молекулярні елементи в сенсорній та наноелектрониці.