ОСНОВНІ РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕНЬ В ГАЛУЗІ ФІЗИКИ В УКРАЇНІ ЗА 2015 – 2019 РР. - Локтєв, В. М. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2020)
У статті на основі аналізу наукової діяльності інститутів Відділення фізики і астрономії Національної академії наук України представлені найбільш вагомі наукові результати фундаментальних і прикладних досліджень в різних наукових напрямах фізики і астрономії за період 2015 – 2019 рр. значна частина яких затребувана світовою науковою спільнотою.