НАУКА, ОСВІТА, ВІЙНА – ВИКЛИКИ ЧАСУ - Стріха, М. В. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2023)
В аналітичному огляді матеріалів ХХ Академічних читань пам’яті проф. В. І. Стріхи тезово наводяться основні змісти доповідей учасників з питань стану різних галузей сучасної науки, освіти, системи наукометричної оцінки наукового рівня статей і породжених цим проблем, ролі науки і освіти у розв’язанні проблем воєнного стану і подальшого повоєнного відновлення, а також взаємодії науки і суспільства в цілому.