УФ-ФОТОДЕТЕКТОРНИЙ МОДУЛЬ НА ОСНОВІ ТОНКОПЛІВКОВОГО ОКСИДУ ЦИНКУ - Падалка, І. В.; Вірт, І. С. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2024)
Проведено аналіз роботи створеного фотодетекторного модуля ультрафіолетового (УФ) випромінювання на основі гетероструктури оксид-цинку/кремній. Розроблено та тестовано бездротову онлайн-мережу фотодетектора УФ-випромінення, яка здатна надавати дані в режимі реального часу. Сконфігуровано протокол Wi-Fi з максимізацією просторового покриття і з високою пропускною здатністю для досягнення вимог моніторингу випромінювання. Доступність інформації з низькою затримкою робить систему моніторингу достатнім інструментом для широкого спектру керування фотоелектричними системами.