ЕЛЕКТРОМЕХАНІЧНИЙ ПРОГРАМАТОР ДЛЯ АКУСТОЕЛЕКТРОННИХ СЕНСОРІВ ФІЗИЧНИХ ВЕЛИЧИН - Лепіх, Я. І.; Снігур, П. О.; Пічкуров, Д. П.; Балабан, А. П. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2024)
Описано електромеханічний програматор, який призначений для програмування акустоелектронного вимірювача кутового переміщення, побудованого на основі ефекту залежності фазової швидкості поверхневих акустичних хвиль від напряму поширення відносно кристалографічної вісі п’єзоелектричного звукопровода.