ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ОТРИМАННЯ ТЕРМОЕЛЕКТРИЧНОГО PbTe - Horichok, I. V.; Lischynskyy, I. M.; Mudryy, S. I.; Oberemok, A. S.; Semko, T. O.; Hatsevych, I. M.; Matkivskyy, O. M.; Mateyik, G. D.; Dzumedzey, R. O. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2017)
Представлено результати дослідження фазового складу і структурного стану синтезованих за різних технологічних факторів полікристалічних злитків бездомішкового телуриду свинцю та виготовлених на їх основі методом пресування порошку зразків. Проведено вимірювання температурних залежностей питомої електропровідності, коефіцієнта термо-ЕРС та коефіцієнта теплопровідності. Встановлено вплив температури відпалу зразків на їх термоелектричні властивості.