ВІМІРЮВАННЯ ТЕМПЕРАТУРНОЇ ЗАЛЕЖНОСТІ ФАКТОРІВ ЕФЕКТИВНОСТІ ПОГЛИНАННЯ ПЛАТИНОВОГО БОЛОМЕТРА НА ДОВЖИНІ ХВИЛІ 1,06 МКМ - Погорєлов, С. В.; Сафронов, Б. В.; Балкашин, В. П.; Пріз, І. О. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2014)
Обґрунтовано і експериментально перевірено методику вимірювання температурної залежності факторів ефективності поглинання тонкодротяних платинових болометрів для Е- і Н- поляризації випромінювання з урахуванням нерівномірності розподілу падаючої інтенсивності. Вимірювання виконані для платинових болометрів на випромінюванні неодимового лазеру з довжиною хвилі 1,06 мкм