ШЛЯХИ ІНТЕЛЕКТУАЛІЗАЦІЇ ОПТИКО-ЕЛЕКТРОННОГО СЕНСОРА - Лепіх, Я. І.; Іванченко, І. О.; Будіянська, Л. М.; Сантоній, В. І. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2014)
В роботі описано один із ефективних методів інтелектуалізації оптико-електронного сенсора, що базується на порівнянні, аналізі і обробці апріорної і поточної інформації про об’єкт досліджень. Обробка інформації просторових і просторово-часових координат сенсора (в тому числі і багатоканального-мультисенсора) здійснюється мікропроцесором.