НОВИЙ ЧИСЕЛЬНИЙ ПІДХІД ДО ВИЗНАЧЕННЯ РАДІАЦІЙНИХ ПЕРЕХОДІВ У СПЕКТРАХ ДЕКОТРИХ СКЛАДНИХ ІОНІВ - Флорко, Т. О. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2013)
Виконано розрахунок енергій, імовірностей та сил осциляторів ряду радіаційних переходів у спектрі складних іонів на основі нової чисельної релятивістської схеми в межах калібровочно-інваріантної теорії збурень.