МІКРОПРОЦЕСОРНИЙ ВИМІРЮВАЧ З ТЕРМОРЕЗИСТИВНИМ СЕНСОРОМ - Mamikonyan, B. M.; Mamikonyan, Kh. B. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2017)
У статті описаний мікропроцесорний вимірювач збільшення опору терморезистивних сенсорів, у якому використовується метод цифрової компенсації похибок, що мають як лінійний, так і нелінійний характер. Вимірювач призначений для виміру температури технологічного процесу з застосуванням платинового терморезистора градуювання Pt100. В основному діапазоні від +30 до +50 о С прилад забезпечує вимір температури з похибкою, що не перевищує ± 0,1 о С.