ВИХОРОСТРУМОВИЙ СЕНСОР ТОВЩИНИ І ШВИДКОСТІ ПРОВІДНОЇ НЕМАГНІТНОЇ СМУГИ, ЩО РУХАЄТЬСЯ - Nersisyan, V. B. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2017)
Проведено дослідження електромагнітних процесів у динамічному режимі у вихорострумовом сенсорі. Наводиться картина магнітних потоків. Визначено трансформаторна ЕРС і ЕРС руху, а також струми, обумовлені цими ЕРС. Магнітна індукція і МРС цих струмів визначені з урахуванням лінійної густини струмів. Розроблено методику одночасного виміру швидкості і товщини прокатки смуги.